L’àrea de Formació de la Cambra de Comerç de Reus ofereix a les empreses un ampli ventall de productes formatius tant presencials com on-line que van des de la formació especialitzada de treballadors i directius a l’assessorament en la confecció del Pla de Formació de cada empresa. L’oferta de la Cambra és dinàmica i té en compte l’evolució de les necessitats dels sectors i les empreses, amb especial atenció a les tendències del mercat. Aquest esforç es concreta en paquets de formació tradicional i altres opcions a mida de cada empresa.

Formació continuada ONLINE

La Cambra ofereix un extens programa de cursos de formació on-line turoritzats. Els cursos son bonificables. Al catàleg trobareu opcions en àmbits com:

  • Comercial i màrqueting

  • Comerç internacional

  • Gestió econòmico-financera

  • Noves tecnologies

  • Qualitat

  • Recursos humans

  • Prevenció

Més informació

Jornades formatives

Són esdeveniments oberts al públic, ja siguin presencials o per videoconferència, que tenen com a objectiu aportar informació i assessorament a les empreses en àmbits puntuals en els que les empreses necessiten visions professionalment qualificades per afrontar els reptes del dia a dia.

Pla PICE

El Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) que impulsen les Cambres de Comerç de tot l’Estat té com a objectiu la inserció al mercat de treball de joves entre 16 i 29 anys inscrits al Sistema Nacional de Garantia juvenil. El programa és gratuït i per beneficiar-se’n no són necessaris requisits acadèmics previs.

Més informació

Subvencions PICE a la contractació i emprenedoria 2020

Ja es poden sol·licitar les subvencions PICE a la contractació i emprenedoria 2020 de la Cambra de Comerç de Reus.

Consulteu la convocatòria i la documentació necessària.

            

La Cambra al teu costat. Truca’ns o escriu-nos

Rosa Úbeda. Tècnica de formació
Telèfon: 977 33 80 80
E-mail: formacio@cambrareus.org