L’àrea de Formació de la Cambra de Comerç de Reus ofereix a les empreses un ampli ventall de productes formatius tant presencials com on-line que van des de la formació especialitzada de treballadors i directius a l’assessorament en la confecció del Pla de Formació de cada empresa. L’oferta de la Cambra és dinàmica i té en compte l’evolució de les necessitats dels sectors i les empreses, amb especial atenció a les tendències del mercat. Aquest esforç es concreta en paquets de formació tradicional i altres opcions a mida de cada empresa.

LA FORMACIÓ, LA MILLOR INVERSIÓ

Descobreix les propostes formatives en línia que t’ofereix la Cambra

Més informació

Formació continuada ONLINE

La Cambra ofereix un extens programa de cursos de formació on-line turoritzats. Els cursos son bonificables. Al catàleg trobareu opcions en àmbits com:

  • Comercial i màrqueting

  • Comerç internacional

  • Gestió econòmico-financera

  • Noves tecnologies

  • Qualitat

  • Recursos humans

  • Prevenció

Més informació

Jornades formatives

Són esdeveniments oberts al públic, ja siguin presencials o per videoconferència, que tenen com a objectiu aportar informació i assessorament a les empreses en àmbits puntuals en els que les empreses necessiten visions professionalment qualificades per afrontar els reptes del dia a dia.

Pla PICE

El Programa Integral de Cualificación y Empleo (PICE) que impulsen les Cambres de Comerç de tot l’Estat té com a objectiu la inserció al mercat de treball de joves entre 16 i 29 anys inscrits al Sistema Nacional de Garantia juvenil. El programa és gratuït i per beneficiar-se’n no són necessaris requisits acadèmics previs.

Més informació
Formació Online PICE

Subvencions PICE a la contractació i emprenedoria 2020

Ja es poden sol·licitar les subvencions PICE a la contractació i emprenedoria 2020 de la Cambra de Comerç de Reus.

Consulteu la convocatòria i la documentació necessària.

  
  
   
   

La Cambra al teu costat. Truca’ns o escriu-nos

Gemma Vallverdú. Tècnica de formació
Telèfon: 977 33 80 80
E-mail: empreses@cambrareus.org