Una Cambra de tots i per a tots

Jordi Just i Miró – President de la Cambra de Comerç de Reus

Des de la Presidència de la Cambra de Comerç de Reus és per a mi un plaer donar-vos la benvinguda a aquest web corporatiu, que volem que sigui un mirall de la filosofia que inspira aquesta nova etapa per a la institució que va començar el 22 de maig de 2019. Un nou cicle marcat profundament per dues línies mestres: ser útils al teixit empresarial i arribar a tot el territori de la nostra demarcació. Tot plegat, amb un estil de governança que és bàsic per assolir tots dos reptes: la participació.

Si volem que la Cambra sigui la casa pairal a les empreses del Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta només ho podem aconseguir amb proximitat i amb diàleg. Aquest és el mecanisme que ha de permetre que la Cambra tingui a la seva agenda les necessitats, les inquietuds i les expectatives de les empreses de la nostra demarcació. Treballem per a elles i hem de saber en què els podem ajudar.

Per això hem creat un organigrama descentralitzat, participatiu, especialitzat. Amb comissions sector per sector i servei per servei, delegats a totes les comarques i comissionats per a qüestions específiques que mereixen un seguiment especial. És la nostra manera de treballar: en equip i deixant cada qüestió sempre en les millors mans. Un organigrama que volem que sigui dinàmic, que està obert a tothom que, en la mesura de les seves possibilitats, s’hi vulgui implicar. De tot plegat us en mantindrem informats per aquest i altres canals de comunicació que estem definint. Amb l’objectiu que la Cambra sigui veritablement de tots i per a tots.