Carregant Esdeveniments

L’Ajuntament de Reus, mitjançant la regidoria de Medi Ambient i Recursos Humans, junt a la Cambra de Comerç de Reus organitzen el dimarts 23 de juny el webinar ‘Reus, ciutat cap a l’autoconsum energètic’ que es podrà seguir de forma gratuïta i online mitjançant el Facebook Live del consistori a @reus.cat a partir de les 10:00h.

El seminari telemàtic va dirigit al sector empresarial, comercial i veïnal principalment tot i que el podrà seguir tothom que tingui interés, i serà la principal d’un seguit de propostes i activitats que s’oferiran a les xarxes socials de l’Ajuntament entre el 22 i 26 de juny en el marc de la Setmana de l’Energia 2020 a la qual l’Ajuntament s’adhereix un any més. Aquesta coincideix amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Es tracta d’una iniciativa que en l’àmbit català lidera l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).

A l’esdeveniment hi prendran part el President de la Cambra, Jordi Just i els Coordinadors de les Comissions d’Indústria, Gerard Pagés, i de Sostenibilitat i Energia, Marc Segura.

 

Esdeveniment: REUS, CIUTAT CAP A L’AUTOCONSUM ENERGÈTIC