Carregant Esdeveniments

Just abans de la pandèmia Indonèsia era considerada la setzena economia més gran del món, sent una de les opcions més favorables pels empresaris que volien accedir al mercat asiàtic atenent que es tracta d’un mercat en continu creixement. Una realitat que ofereix un innegable atractiu a les empreses, considerant les innegables possibilitats d’aconseguir un important retorn de la inversió.

La sessió ens permetrà conèixer, a partir de l’experiència i el coneixement de l’ambaixador, l’impacte que la pandèmia ha provocat sobre l’economia indonèsia i la manera com podem reorientar la nostra estratègia per poder afrontar, amb garanties, el desembarcament comercial al país asiàtic.

Per posar en valor les immenses possibilitats d’Indonèsia en nombrosos sectors, una dada prou il·lustrativa, per exemple, de la realitat del sector de l’educació. Actualment Indonèsia té el quart sistema educatiu més gran del món i requereix no únicament de mestres, sinó també de recursos, capacitació, tecnologia i construcció per alimentar la propera generació d’indonesia.

 

INSCRIPCIONS

Esdeveniment: Jornada Ambaixadors Indonèsia