Carregant Esdeveniments
Ens plau convidar-vos al #DillunsLlotja previst pel proper dilluns 2 d’octubre, a les 16:30h.
En aquesta ocasió, tindrem l’oportunitat de rebre al president de la Cambra Arbitral Internacional de París, Sr. Baudouin Delforge, i el Secretari General del mateix centre d’arbitratge, Sr. Arnau Puig, qui ens parlaran dels Contractes tipus i l’arbitratge en el sector agrícola.
 
A falta d’una solució satisfactòria per a la resolució de litigis, certs sectors professionals han trobat un mètode eficaç per a tractar els problemes inherents al comerç: la creació de contractes-tipus, és a dir, models de contractes preestablerts que preveuen per endavant els drets i obligacions de les parts així com el mètode de resolució de litigis.
Per tant, es pot afirmar que aquests contractes promouen la ràpida celebració de negocis jurídics i el recurs a l’arbitratge (que s’ha convertit en el mètode preferit per a resoldre litigis entre professionals), a més de codificar les pràctiques, usos i costums d’un sector professional determinat, com per exemple en el sector agrícola.
Presentarà l’acte el Sr. José Luis Esteban, Vicepresident del Comitè de la Borsa de Comerç Europea i President de la Llotja de Cereals de Barcelona.

Esdeveniment: Dilluns Llotja: Contractes tipus i l’arbitratge en el sector agrícola