Carregant Esdeveniments

La Cambra ha subscrit un acord de col·laboració amb CHANGE2GROW, una associació sense ànim de lucre que orienta la seva activitat a poder ajudar a les empreses a impulsar els seus processos de transformació digital, mitjançant la tecnologia, la ciència i la innovació.

Fruit d’aquest acord us podem oferir la participació gratuïta a diverses activitats que organitzen. El dimecres 19 de maig, a les 9:30 h, tindrà lloc el fòrum online “5G, eix tractor de tots els sectors de l’economia”.

Aquesta trobada comptarà amb la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa i el CEO de 5G Barcelona i Director del Programa 5G Mobile World Capital Barcelona, Eduard Martín. 

En aquest fòrum, “5G: El món hiperconnectat”, s’exposarà el desplegament de la infraestructura, els projectes i iniciatives que naixeran a l’empara del 5G, els aspectes legals, i molt especialment  l’impacte que aquesta tecnologia pot tenir en la societat i en l’economia durant els pròxims anys.

5G, la pròxima generació de xarxes de comunicacions mòbils, proporcionarà connexions més fiables i molt més ràpides. La seva implantació obre la porta a la consolidació de tecnologies clau per a la transformació digital com la internet de les coses, la intel·ligència artificial o la realitat augmentada i en un futur més llunyà en la conducció autònoma.

Del 5G cal esperar un augment de la capacitat de xarxa que eliminarà la congestió del trànsit d’Internet i farà que la connectivitat sense interrupcions sigui una realitat. Amb una amplada de banda més àmplia i connexions de major qualitat, més persones tindran accés a Internet en millors condicions, amb el consegüent augment dels serveis digitals en el consum, la indústria, la recerca, els negocis i la medicina.

EN AQUESTA SESSIÓ ENS ACOMPANYARÀ:

Francesc Homs
President, 
C2G
President, 
INEO CORPORATE

Mercè Conesa
Presidenta, 
Autoritat Portuària de Barcelona

Eduard Martín
CEO de 
5G Barcelona
i
 Director del Programa
5G Mobile World Capital Barcelona

 

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

Esdeveniment: 5G, eix tractor de tots els sectors de l’economia