(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-98442598-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Loading...
COVID-192020-03-31T18:27:57+00:00

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, està convençut que el teixit empresarial podrà superar la crisi del coronavirus però reclama mesures més contundents i que els ajuts econòmics arribin ràpid. Just aposta també per, un cop superada la crisi, posar l’accent en els productes de proximitat i la sostenibilitat.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept
i També

Comunicats Cambra

Comunicats Altres Organismes

Finestra de servei permanent

Per tal d’atendre les necessitats de les empreses -les habituals i qualsevol casuística que pugui sortir en aquesta situació excepcional- preguem que utilitzeu els següents contactes:

Formació a la Cambra

T’oferim cursos de formació empresarial en tots els àmbits, amb professors experts que imparteixen les darreres novetats en els diferents camps de l’empresa.

Catàleg de cursos online