Assessorament empreses Reus

Assessorament empreses Reus

La Cambra de Comerç de Reus està totalment disposada a assessorar a les organitzacions i empreses de la ciutat. Amb aquest objectiu, la Cambra de Reus compta amb Assessorament empreses Reus com un dels seus serveis estrella.

Assessorament empreses Reus: Les empreses, en moltes ocasions necessiten un assessorament clau per saber com reaccionar davant les diferents coses que han d’afrontar en el seu exercici. Amb l’objectiu de treure sempre la major rendibilitat de l’exercici, la Cambra de Comerç de Reus ajuda a totes aquelles organitzacions que ho necessitin. Tot està pensat perquè les empreses puguin tenir un recolzament necessari i vital per tenir el màxim d’èxit possible.

Es tracta d’assessorament amb els millors professionals del sector. Els treballadors de la Cambra de Reus es reuneixen personalment amb cada empresa per conèixer les seves inquietuts, necessitats, visió de futur per estudiar el seu cas de forma personalitzada i estudiar les opcions millors pel futur de cada organitzación. En aquest sentit, Assessorament empreses Reus és un servei que ofereix increíbles possibilitats a tots aquells petits autònoms, mitjanes empreses i grans de la nostra ciutat i zona d’actuació.

Un bon assessorament empreses Reus ha de ser personalitzat i estudiat al detall. Per això, comptem amb els professionals més especialitzats a la Cambra de Reus per tal de fer realitat els somnis de totes les organitzacions, partitn del seu inici com en el seu futur dins del seu camp d’actuació. Ajuda a tots els nivells per tal d’establir una estratègia en diferents àmbits.

Competitivitat empresarialIncentius i subvencionsAssessorament al comerçAssociacions de botiguersInformes ComercialsAjuts i finançament, aquests són només alguns dels serveis que entren dins d’aquest Assesorament empreses Reus.

Vull que la meva empresa millori. Per això, un assessorament empreses Reus de La Cambra ofereix un servei d’assessorament ambiental i seguretat industrial a les empreses. L’adaptació a les normatives catalana, espanyola i europea i el seu compliment converteixen aquest servei en imprescindible per evitar penalitzacions i complir amb els requisits mediambientals i de seguretat que els hi siguin d’aplicació.

Si vols tenir èxit amb la teva empresa i que aquesta millori, posa’t en contacte amb la Cambra Reus i visita les nostres instal·lacions per demanar una cita amb els nostres professionals, que assessoren a centenars d’organitzacions del sector en l’àmbit d’ajudes publiques, assessorament en temes comercials, normes, ajuts i mirar opcions per a finançar projectes. No esperis més i demana ja assessorament empreses Reus.

A més, un punt important d’aquest assessorament empreses Reus és la formació que ofereix la Cambra de Comerç de Reus. La Cambra de Reus realitza múltiples xerrades amb els millors professionals dels diferents sectos a nivell nacional i internacional, tallers i jornades de formació o debat, essencials per extreure idees noves pels projectes i el futur de qualsevol empresa.

Vull que la meva empresa millori

La Cambra ofereix un servei d’assessorament ambiental i seguretat industrial a les empreses. L’adaptació a les normatives catalana, espanyola i europea i el seu compliment converteixen aquest servei en imprescindible per evitar penalitzacions i complir amb els requisits mediambientals i de seguretat que els hi siguin d’aplicació

El Departament de Competitivitat i desenvolupament de la Cambra t’ofereix els següents serveis:

 

Assessorament empreses Reus
COMPETITIVITAT I DESENVOLUPAMENT
Assessorament empreses Reus
Competitivitat i desenvolupament empresarial

Assessorament empreses Reus
Qué pots trobar aquí?
La Cambra et facilita tot l’assessorament tècnic i el suport documental necessari per poder donar resposta a les necessitats de la teva empresa en aquest àmbit.
Assessorament Jurídic
La Cambra disposa d’un servei jurídic qualificat. Per no estar en risc i assegurar les operacions i els negocis, t’oferim un equip d’advocats que amb tracte personalitzat, puntual i amb rigor professional, assessorarà i defensarà els teus interessos en els àmbits civil, societari, mercantil, comerç-consum i tots aquells relacionats amb la teva activitat, tant extrajudicialment com judicial, presentant o contestant demandes, executant documents, reclamant deutes, etc.

Per a més informació contacti a: cambrareus@cambrareus.org

Assessorament Jurídic Internacional
La Cambra ofereix serveis de contractació, fiscalitat i cobertura en les operacions internacionals. Donem l’assessorament necessari per poder tenir la cobertura legal en matèria de comerç internacional.

Per a més informació: cambrareus@cambrareus.org

Assessorament en Protecció de Dades
La Cambra ofereix un servei d’assessorament i consultoria en matèria de protecció de dades personals. L’objectiu es vetllar pel compliment de la legislació i regular el tractament de dades i fitxers, de caràcter personal.

Per a més informació: info@cambrareus.org

Assessorament en RRHH
La Cambra ofereix els serveis de consultoria en recursos humans. Donem serveis de selecció de personal, d’anàlisi dels llocs de treball per una millora en l’organigrama general de l’empresa, i d’orientació a l’empresari per fer processos de millora contínua.

Per a més informació: cambrareus@cambrareus.org

Assessorament en les TIC
La Cambra ofereix un servei d’assessorament i consultoria sobre tot el relacionat amb les noves tecnologies. Agrupa els elements i les tècniques utilitzades en el tractament i la transmissió de la informació, principalment en la informàtica, internet i les telecomunicacions

Per a més informació: cambrareus@cambrareus.org

Pla de Desenvolupament Empresarial
El Pla de desenvolupament empresarial és un servei de suport i consolidació destinat a les empreses que vulguin reorientar i repensar el seu model de negoci. També està destinat a les empreses que necessitin un servei de suport en el control de la gestió de la empresa.

Per a més informació: cambrareus@cambrareus.org

Oficina de Gestió Empresarial (OGE )
Vols obrir un taller d’ automòbils? Ets intal.lador d’ electricitat? Necessites un Registre Sanitari o un Registre d’ Indústries Agràries? Hi ha una sèrie de tràmits que requereix la Generalitat que els pots presentar a la nostra Oficina de Gestió Empresarial (OGE), la futura finestreta única empresarial. Consulta’ns i concertarem visita. Enllaç: http://www20.gencat.cat/portal/site/oge Per a més informació : oge@cambrareus.org
Assessorament empreses Reus
Assessorament empreses Reus
Comerç. Assessorament en Incentius i Subvencions a Associacions
Assessorament empreses Reus
Què pots trobar aquí?
Des de la corporació gestionem i assessorem els incentius i les subvencions a les que poden optar les entitats comercials per poder realitzar el seu programa d’activitats de dinamització.
Diagnòstic d'Innovació Comercial

Amb el nou programa de Diagnosi d’Innovació Comercial, subvencionat al 100%, posem a l’abast de les PIMES del sector del comerç al detall, una eina clau perquè pugueu revitalitzar i optimitzar la gestió del vostre establiment comercial.

Convocatòria 2016Resolució Convocatòria 2016

Convocatòria 2017 / Resolució Convocatòria 2017

Assessorament empreses Reus
Programa de suport per associacions comerciants
L’objectiu d’aquest programa és contribuir a la millora de la competitivitat de l’empresa comercial donant suport a aquelles que volen fer un salt qualitatiu en matèria d’organització o gestió de processos.

A qui va dirigit?

A les petites i mitjanes empreses comercials detallistes amb un mínim de 8 establiments comercials de venda al detall.

A les petites i mitjanes empreses dels següents serveis amb un mínim de 8 establiments comercials de venda al detall: tintoreries, bugaderies, neteja i reparació de calçat, sargit i reparació de roba, perruqueries i salons d’estètica i bellesa, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de menjar preparat i càtering.

A les agrupacions d’empreses que desenvolupin un projecte conjunt a nivell organitzatiu i/o de processos

Avals Comerç
La Generalitat de Catalunya i Avalis Societat de Garantia Recíproca tenen conveni signat per facilitar el finançament d’inversions tant en actiu com en circulant per a pimes i autònoms del sector comerç.

L’import màxim per sol·licitant és de 250.000€. Consulta aquí les condicions

Les sol·licituds es tramiten directament a Avalis

Telèfons d’informació:
Barcelona: 93.298.02.60
Lleida: 973.229.060

Assessorament empreses Reus
Assessorament empreses Reus
Les nostres Unions de Botigues

Assessorament empreses Reus
Organitzacions comerciants
Sota el paraigua corporatiu de la Cambra actuen les diverses organitzacions de comerciants que donen resposta, a peu de carrer, a les necessitats dels seus associats amb el suport constant de la corporació.
Unió de Botiguers de Reus
Centre Cívic de Llevant

Plaça de l’Hort dels Canonges, 1 (despatx 2)

43204 Reus

Tel 977 75 33 59

www.ubr.es

Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc
Plaça Major, 18

43400 Montblanc

Tel. 977 86 13 38

www.montblanccomercial.cat

Unió de Botiguers de Cambrils
Carrer de les Tres Eres, 3 · 1er A

43850 Cambrils

Tel. 977 79 16 88

www.ubcambrils.com

Associació de comerciants de Falset
Carrer de Baix núm. 40

43730 Falset

Tel. 977 83 04 65

www.comerciantsfalset.cat

Unió de Comerciants de Móra la Nova
Carrer Major 86

43770 Móra la Nova

www.ucmoralanova.com

Unió de Botiguers de Móra d'Ebre
Carrer de Santa Madrona, 35

43740 Mora d’Ebre

Tel. 977 402 099

www.ubmora.com

Unió de Comerciants de l'Hospitalet de l'Infant
Carrer Martí Franquès, 5 – PI. Les Tàpies

43890 Hospitalet de l’Infant

Unió de Comerciants de Gandesa
Rambla de la Democràcia s/n

43780 Gandesa

Tel. 977420130

Associació de Comerciants i Empresaris d'Horta de Sant Joan
Associació de Comerciants i Empresaris d’Horta de Sant Joan

Avinguda Generalitat, 15

43596 Horta de Sant Joan

Assessorament empreses Reus
Informes comercials a nivell nacional  internacional, per activitats, volum de negocis i número de treballadors

Assessorament empreses Reus
¿Què t'ofereix la Cambra?
La Cambra et pot facilitar tot un seguit d’informes comercials que et poden ajudar a l’hora de definir i programar les accions de la teva empresa especialment a l’hora d’obrir negoci i establir sinèrgies amb d’altres organitzacions.
Informació sectorial
Informes sectorials nacionals amb les principals dades econòmiques del sector segons categories CNAE 2009

Informes de mercat geoposicionats per a conèixer tota la informació estratègica abans d’obrir un negoci o ampliar una xarxa de botigues.

Informes d' empreses
Informes d’empreses nacionals amb informació comercial i financera ( balanços, comptes de resultats, ratis financers, etc.)

Informes d’empreses internacionals de més de 200 països de tot el món.

BBDD d'empreses
Fitxers d’empreses espanyoles amb més de 4 milions d’empreses amb dades enriquides

Rànquings i sectors amb les principals empreses a nivell nacional/autonòmic i sectors d’activitat

Noves empreses de recent constitució publicades en el BORNE.

Base de dades internacionals amb més de 200 mil. companyies de tot el món.

Assessorament empreses Reus

Ajuts i finançaments

Assessorament empreses Reus
Què t'ofereix la cambra?
Accediu a un ampli ventall de possibilitats per finançar les activitats de la vostra empresa amb les millors condicions.
Col.laboracions amb entitats bancàries
S’estan negociant acords amb entitats financeres per facilitar les operacions internacionals dintre del programa d’Iniciació a l’exportació.

Instituto de Crédito Oficial

El Instituto de Crédito Oficial – ICO- és una entitat pública adscrita al Ministeri d’Economia i Hisenda que te la consideració d’agència financera de l’estat.
L’ICO disposa de diverses línies de finançament que tenen com a objectiu impulsar i recolzar les inversions realitzades per empreses i autònoms
Consulta aquí les principals línies de finançament

Assessorament empreses Reus
Assessorament en finançaments de projectes
Ajuts de l’Institut Català de l’Energia

L’Institut Català de l’Energia és l’organisme pública de la Generalitat de Catalunya, que te entre altres les funcions de fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica, impulsar les fonts d’energia renovables, desenvolupar infraestructures energètiques i donar suport a la recerca, el desenvolupament i la innovació tecnològica en l’àmbit energètic.
Consulteu al ICAEN les principals línies de subvenció destinades per a projectes  d’estalvis, eficiència energètica i energies renovables.

Programa de desenvolupament turístic

El programa Pladetur – Pla de desenvolupament turístic de la Generalitat de Catalunya, convoca anualment un conjunt  d’ajuts i subvencions destinades a empreses, entitats i ens locals. Els programes oberts per la convocatòria d’aquest any han estat,
Programa  per la millora en l’accessibilitat d’establiments turístics
Programa per la creació i reforma d’establiments i allotjaments
Programa de foment de línies de negocis d’oferta turística complementària
Programa de competitivitat empresarial
Programa de foment de la qualitat turística
Consulteu el programa pladetur les condicions d’accés a aquestes línies de subvencions.

Ajuts del Departament de Treball de la Generalitat

El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya és l’organisme encarregat de publicar les línies d’ajuts i subvencions destinades a l’economia cooperativa, la igualtat d’oportunitat en el treball, l’ocupació, la seguretat i salut laboral.
Si esteu interessats en cap de d’aquestes línies consulta al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, les seves condicions i terminis.

Principals línies d’ajuts per la Innovacíó, la gestió i l’estratègia empresarial

Assessorament en com finançar-se i en productes financers pel negoci internacional.

ACC1Ó és l’agència de suport per a la competitivitat de l’empresa catalana experta en innovació i internacionalització, adscrita al Departament d’Innovació Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Ofereixen tres tipus bàsics d’ajuts:

–       Ajuts a la internacionalització. http://www.acc10.cat/ACC1O/cat/ajuts-financament/ajuts2012/internacionalitzacio/index.jsp

–       Ajuts a la Innovació. http://www.acc10.cat/ACC1O/cat/ajuts-financament/ajuts2012/innovacio/index.jsp

–       Ajuts a la gestió i l’estratègia empresarial. http://www.acc10.cat/ACC1O/cat/ajuts-financament/ajuts2012/estrategia-empresarial/index.jsp

ICEX. Ajuts públics que proporciona l’Institut de comerç exterior a la implantació i a la inversió de l’empresa espanyola a l’exterior. http://www.icex.es/icex/cda/controller/pageICEX/0,6558,5518394_80675020_5589197_0_0_-1,00.html

FISUB. Base de dades elaborada per ACC10 que conté ajuts in finançament de diferents organismes i administracions adreçats a empreses i emprenedors ubicats a Catalunya, sigui quina sigui la seva activitat. Aquesta base de dades és exclusivament de caràcter informatiu, en cap cas la informació facilitada tindrà caràcter vinculant. En aquest sentit, haureu de contactar amb l’organisme corresponent per a consultar la normativa i la tramitació adient. http://www.acc10.cat/ACC1O/cat/ajuts-financament/ajuts-entitats-FISUB/

Assessorament empreses Reus
Enllaços d'interès
Principals línies de finançament públic per mpreses

Instituto de Crédito

El Instituto de Crédito Oficial – ICO- és una entitat pública adscrita al Ministeri d’Economia i Hisenda que té la consideració d’agència financera de l’Estat.

L’ICO disposa de diverses línies de finançament que tenen com a objectiu impulsar i donar suport a les inversions realitzades per empreses i autònoms.

Consulta aquí les principals línies de finançament

Institut Català de Finances

L’Institut Català de l’Energia és l’organisme públic de la Generalitat de Catalunya, que té entre altres les funcions les de fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica, impulsar les fonts d’energia renovables, desenvolupar infraestructures energètiques i donar suport a la recerca, el desenvolupament i la innovació tecnològica en l’àmbit energètic.

Consulteu a l’ICAEN les principals línies de subvenció destinades per a projectes  d’estalvis, eficiència energètica i energies renovables.

Consulta aquí les principals línies de finançament

AVALIS. Societat de Garantia Recíproca.

Consulta aquí les condicions per sol•licitar l’aval.

Capital Risc

El capital Risc és un forma de finançament mitjançant la qual la societat de capital risc aporta capital a la teva empresa a canvi d’una participació generalment temporal i minoritària en el vostre accionariat. Generalment aquest tipus de finançament està pensat per empreses de noves creació o potenciar el creixement de companyies ja establertes en determinats sectors amb molta capacitat de creixement.

Reus compta amb una Societat de Capital Risc, Reus Capital de Negocis SCR, S.A, situada el centre internacional de negocis de Reus. Camí de Valls 81-87 de REUS.

Ajuts i subvencions Departament d’ Empresa i Ocupació

Oficina Virtual de Tràmits (OVT)

Principals línies d’ ajuts per la innovació, la gestió i l’ estratègia empresarial (mantenir info i links)

ACCIÓ és l’agència de suport per a la competitivitat de l’empresa catalana experta en innovació i internacionalització, adscrita al Departament d’Innovació Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Consulteu a ACCIÓ les principals línies de suport a la innovació, la gestió i l’estratègia empresarial  tant per empreses com per entitats.

Assessorament empreses Reus
Assessorament empreses Reus

Posa’t en contacte amb nosaltres

Posa't en contacte amb nosaltres

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies