DIRIGIT A:

Pimes i autònoms  que tinguin interès en desenvolupar estratègies de màrqueting digital per aconseguir una posició competitiva sostenible en mercats internacionals.

       

 OBJECTIUS:

Millorar els processos d’internacionalització de les Pimes i la seva capacitat d’operar en entorns digitals globals mitjançant la implementació de Plans d’Acció de Màrqueting Digital Internacional a través dels quals et facilitarem orientació estratègica en funció del mercat i del producte/servei que ofereixes aportant-te les eines necessàries per posicionar-te competitivament en el teu mercat objectiu.

 

ESTRUCTURA:

Fase I: Anàlisis i assessorament per la millora del posicionament on-line de l’empresa amb l’objectiu de dur a terme un Pla d’Acció en Màrqueting Digital Internacional.

Fase II: Ajudes per a la posada en marxa del Pla d’Acció en Màrqueting Digital Internacional.

 

 PREU:

Diagnòstic: GRATUÏT per la Pime o l’autònom.

Implantació del pla: Subvencionem fins al 50% per unes inversions d’un màxim de 4.000 € en el desenvolupament del Pla de Màrqueting Digital, és a dir, l’ajuda per la PIME serà d’un màxim de 2.000€.

El pressupost d’aquesta convocatòria és de 145.920€ en el marc del “Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020”, amb el que es preveu una participació estimada de 19 empreses.

Les sol·licituds de participació i admissió d’empreses al Programa seran seleccionades per estricte ordre de registre d’entrada fins a esgotar el pressupost disponible.

Programa finançat pel Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER).  Una manera de hacer Europa

 

Inscripcions obertes del 15 de març a les 9h. fins a l’1 de setembre a les 14h, o bé fins a esgotar el pressupost a: 

Més informació a programes@cambrareus.org o trucant al 977 33 80 80