DIRIGIT A:

Pimes i autònoms  que tinguin interès en desenvolupar estratègies de màrqueting digital per aconseguir una posició competitiva sostenible en mercats internacionals.

       

 OBJECTIUS:

Millorar els processos d’internacionalització de les Pimes i la seva capacitat d’operar en entorns digitals globals mitjançant la implementació de Plans d’Acció de Màrqueting Digital Internacional a través dels quals et facilitarem orientació estratègica en funció del mercat i del producte/servei que ofereixes aportant-te les eines necessàries per posicionar-te competitivament en el teu mercat objectiu.

 

ESTRUCTURA:

Fase I: Anàlisis i assessorament per la millora del posicionament on-line de l’empresa amb l’objectiu de dur a terme un Pla d’Acció en Màrqueting Digital Internacional.

Fase II: Ajudes per a la posada en marxa del Pla d’Acció en Màrqueting Digital Internacional.

 

 PREU:

Diagnòstic: GRATUÏT per la Pime o l’autònom.

Implantació del pla: Subvencionem fins al 50% per unes inversions d’un màxim de 4.000 € en el desenvolupament del Pla de Màrqueting Digital, és a dir, l’ajuda per la PIME serà d’un màxim de 2.000€.

El pressupost d’aquesta convocatòria és de 145.920€ en el marc del “Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020”, amb el que es preveu una participació estimada de 19 empreses.

El beneficiari s’escollirà mitjançant un sorteig davant notari d’entre totes les sol·licituds presentades.

Programa finançat pel Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER).  Una manera de hacer Europa

 

Inscripcions obertes del 15 de març a les 9h. fins a l’1 de setembre a les 14h, o bé fins a esgotar el pressupost a: 

INSCRIPCIONS AQUÍ

Més informació a programes@cambrareus.org o trucant al 977 33 80 80