La responsable del Departament d’Internacional de la Cambra de Comerç de Reus, Elena Andreu, ha visitat aquest dimarts 19 de març la Fira Alimentaria de Barcelona. La visita ha tingut enguany un caràcter especial, ja que Andreu ha estat acompanyada a la fira de la Il·lustríssima Cònsol Econòmica de Bulgària, la Sra. Maria Boyadzhieva-Gounelli.

Gràcies a la intermediació de Boyadzhieva-Gounelli, la Cambra de Comerç de Reus ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb diverses empreses búlgares expositores de diversos àmbits de l’agrofood com cereals, llavors, fruites i verdures, productes eco-orgànics o cosmètica natural, entre molts d’altres.

Durant les trobades, des del Departament d’Internacional han pogut conèixer de primera mà els productes búlgars que tenen unes millors condicions d’exportació i, d’aquesta manera, explorar i valorar possibles sinergies comercials amb empreses de les comarques que formen part del territori de la corporació.

Aquesta col·laboració amb Bulgària, que s’ha traduït amb aquesta visita conjunta a la Fira Alimentaria, continuarà properament amb una jornada amb aquest país estratègic com a convidat.