Alimentaria és l’esdeveniment clau de la Indústria Alimentària i sector Horeca que reuneix a més de 100.000 visitants cada any i genera 13000 oportunitats de negoci.

The Alimentaria Hub, Alimentaria Trends i la secció Innoval, mostraran les últimes novetats quant a Innovació de producte en la indústria alimentària. Des d’ACCIÓ, s’hi sumen organitzant els Open Innovation Challenges, donant l’oportunitat a corporacions catalanes del sector alimentació a llençar els seus reptes tecnològics i aprofitar l’scouting a nivell internacional que els hi oferim gràcies a les oficines exteriors.

Noves tecnologies en el maneig i estalvi de l’aigua, solucions innovadores de packaging, experiències de consumidor úniques, aplicació de la Intel·ligència Artificial per determinar necessitats dietètiques especials, nous ingredients i aplicacions en el món de la fleca i la pastisseria, control de plagues i millora de cultius, són alguns dels reptes que llencen empreses com Laboratorios Ordesa, Europastry, Familia Torres, Grupo Carinsa, Puratos, Pastas Gallo, Casa Ametller, Frit Ravich, Damm, entre d’altres.

Tens una solució innovadora que pugui fer front a algun d’aquests reptes? Inscriu-te als Open Innovation Challenges Alimentaria 2024 i proposa la teva iniciativa innovadora!

Més informació a:  Alimentaria Open Innovation Challenge 2024 – Corporate Challenges (b2match.io)