La Cambra de Comerç de Reus formarà part del Conveni Córner de la Costa Daurada i també del de les Terres de l’Ebre. Les signatures d’ambdós Convenis han tingut lloc durant aquesta setmana i la corporació vol ser un actiu imprescindible d’aquest acord, coordinat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, junt amb agents públics i privats.
Es tracta de convenis molt importants per a la promoció del territori i coordinar i regular la cooperació en accions de promoció turística, tals com participació en fires internacionals, nacionals i estatals, la realització de campanyes publicitàries i comunicació multicanal per donar a conèixer els atractius turístics del territori, amb el benefici que suposa una acció conjunta.
Basat en la confiança i la complicitat entre els agents signants, aquest acord s’emmiralla en experiències similars d’accions coordinades que s’han beneficiat de la força de compartir objectius comuns en matèria de promoció turística i apostant per la qualitat i la diversificació del nostre territori.