Un delegació de la Cambra de Comerç de Reus, junt amb l’Agència Reus Promoció, han visitat la fira del vi Vinexpo a París, amb l’objectiu d’internacionalitzar el Vermut de Reus.

L’objectiu de la visita ha estat valorar la presència de la ciutat de Reus a l’edició de l’any 2025, amb un clar objectiu: internacionalitzar el Vermut de Reus com a beguda referent de la nostra ciutat i despertar, a través d’aquesta beguda, l’interès per visitar i descobrir el municipi.

La Wine Paris & Vinexpo se celebra del 12 al 14 de febrer a Paris Expo. És una trobada internacional dels vins i un esdeveniment únic que reuneix tots els professionals del sector.

La Cambra de Comerç i l’Agència Reus Promoció valoraran la seva presència en aquesta mostra, amb un model similar amb el què està present a la fira Fenavin, que se celebra a Ciudad Real cada dos anys. La presència a aquesta fira es considera una oportunitat estratègica per atreure el turista francès tradicionalment molt fidel a la destinació de la Costa Daurada, per gaudir de les seves vacances.

La presència a la Fira ha de permetre, de manera atractiva, mostrar la riquesa patrimonial de la ciutat, així com la seva destacada oferta enogastronòmica i els productes de proximitat, per posicionar Reus com a capital del vermut tant en l’àmbit nacional com l’internacional, acompanyat com sempre de l’oli DOP Siurana i de l’avellana DOP Reus.