• El pròxim dimarts, 20 de febrer, de 9 h a 14 h, 40 empreses del sector turístic de la Costa Daurada recolliran currículums i faran entrevistes de selecció de personal durant la Jornada que se celebrarà a firaReus Events
  • Enguany, la Jornada està organitzada conjuntament per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus i compta amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya
  • Més de 1.500 persones van assistir a les darreres jornades organitzades l’any passat

Un any més la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) -l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació- i la Cambra de Comerç de Reus organitzen una nova edició de la Jornada “Treballa al Turisme”. Així, aquest any 2024 es durà a terme la sisena edició d’aquesta jornada que permet, a les persones interessades a treballar al sector turístic, conèixer una quarantena d’empreses de la província en un mateix espai i al mateix temps.

Berta Cabré, presidenta de la FEHT ha explicat que “es tracta d’un esdeveniment ja plenament consolidat al nostre territori, enguany oferim

més de 1.500 vacants entre una quarantena d’empreses hoteleres, de càmpings, apartaments, agències de viatges i, també, PortAventura World. L’any passat vam batre el rècord de participants amb més de 1.500. És molt satisfactori i un orgull comprovar com tanta gent té interès a treballar al nostre sector”. A més, Cabré ha afegit que “enguany també estem molt contents pel suport en l’organització que hem rebut de la Cambra de Comerç de Reus, una entitat tan important que també suma molt a aquestes jornades”.