La Llotja de Reus acollirà el pròxim dilluns 12 de febrer, a les 18 hores, el primer #DillunsLlotja de l’any 2024. En aquesta ocasió tindrà lloc l’acte ‘El cel de les muntanyes de Prades: Un projecte de país’.

L’acte serà presentat per Llorenç Torruella, alcalde de Prades; i Lídia Bargas, tinenta d’alcalde del municipi del Baix Camp. Posteriorment, hi haurà la conferència a càrrec d’Aleix Roig, responsable del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades; la Dra. Antonia Varela, directora de la Fundación Starlight; i Joan Anton Català, divulgador científic.

‘El cel de les muntanyes de Prades: Un projecte de país’ comptarà amb l’animació musical a càrrec de Gerard Marsal, director artístic del Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades. També s’oferirà un tast del vi ‘El Cel de Prades’, a càrrec del celler pradenc Totó Marqués.

Es prega confirmació d’assistència abans del dijous 8 de febrer a inscripcions@cambrareus.org.