L’Ajuntament de Prades s’ha adherit aquest dimecres a la Federació d’Entitats Comercials de la Cambra de Reus (FECOCAR). El consistori pradenc i la corporació han signat el manifest aquest 31 de gener, la qual cosa significa la suma d’esforços per millorar les condicions del sector comercial de la població del Baix Camp.
L’acord s’ha fet en el marc d’una trobada entre l’alcalde de Prades, Llorenç Torruella, i el president de la Comissió de Comerç de la Cambra de Reus, Joan M. Bergadà, que també ha comptat amb la participació de la responsable d’Empreses i Comerç de la Cambra, Gemma Vallverdú, i la regidora Teresa Maria Bonet.
La FECOCAR pretén aglutinar els actors que prenen part en la promoció del territori cameral per actuar com a lobby de pressió i com a catalitzador de noves propostes i també ser un espai de creació de noves idees, de col·laboració, de cooperació, en què es puguin compartir projectes d’èxit. L’acord implica també que el municipi podrà participar en els tallers de comerç al detall i les campanyes de promoció comercial i màrqueting de la Cambra de Reus i que els comerços locals podran rebre assessorament personalitzat de la Cambra.