La Cambra de Comerç de Reus i l’Ajuntament de les Borges del Camp van signar aquest divendres, 19 de gener, el manifest d’adhesió del consistori a la Federació d’Entitats Comercials de la Cambra de Reus (FECOCAR). La participació en aquest ens té com a objectiu sumar esforços per millorar les condicions del sector comercial del territori cameral i esdevenir un dinamitzador del comerç de proximitat.

L’acord es va materialitzar en el marc d’una trobada entre l’alcalde de les Borges del Camp, Joaquim Calatayud, i el president de la Comissió de Comerç de la Cambra de Reus, Joan M. Bergadà, que també va comptar amb la participació de la responsable d’Empreses i Comerç de la Cambra, Gemma Vallverdú, i la regidora de Comerç, Pilar Daroca. La signatura determina la voluntat de l’Ajuntament de les Borges d’identificar-se amb els objectius que persegueix la FECOCAR.

La FECOCAR pretén aglutinar els actors que prenen part en la promoció del territori cameral per actuar com a lobby de pressió i com a catalitzador de noves propostes i també ser un espai de creació de noves idees, de col·laboració, de cooperació, en què es puguin compartir projectes d’èxit. L’acord implica també que el municipi podrà participar en els tallers de comerç al detall i les campanyes de promoció comercial i màrqueting de la Cambra de Reus i que els comerços locals podran rebre assessorament personalitzat de la Cambra.