El president de la comissió de Comerç de la Cambra de Reus, Joan Bergadà, ha participat aquest dimecres 17 de gener en la valoració de la campanya de Nadal de la ciutat. Bergadà ha parlat en nom de les entitats comercials de la ciutat que han participat en l’edició passada de la campanya: Unió de Botiguers de Reus, El Tomb de Reus, els Mercats de Reus, El Pallol i la Fira Centre Comercial. “La realitat és que, sense elles, Nadal a la ciutat seria molt diferent, ja que actuen com un dels principals dinamitzadors del municipi durant aquestes dates i, perquè cal dir-ho, també durant tot l’any”, ha expressat.
Les dades del trànsit de vianants s’han pogut extreure de l’explotació de la informació del servei Reus Wifi, que indica el nombre de persones que circulen davant dels punts wifi distribuïts per la ciutat. S’han comptabilitzat les dades entre el 24 de novembre i el 7 de gener i un total de 2.563.705 persones es van connectar a la xarxa wifi de Reus durant aquest període, representant un augment de més del doble respecte l’any passat.
Totes les entitats comercials a les quals ha fet referència Bergadà refermen que la campanya de Nadal de Reus ha estat molt exitosa i s’ha notat de forma tangible amb aquest augment de públic als carrers de la ciutat, sobretot els dies més forts d’aquesta campanya. Joan Bergadà ha assegurat que “doblar les dades d’afluència de gent al carrer és un èxit notable, havent passat d’1,2 milions de persones a 2,5. Aquesta resposta indica el bon funcionament de les iniciatives de màrqueting, així com la popularitat dels productes i serveis oferts durant la temporada de Nadal pels establiments reusencs”.
Per al president de la comissió de Comerç de la corporació, “que la campanya ha estat un èxit ho plasmen les dades”. Des de la Cambra de Comerç de Reus, i en nom de totes les entitats comercials, Joan Bergadà ha posat èmfasi en el fet que “tot plegat ens ajuda a consolidar-nos com a ciutat comercial referent del sud de Catalunya i cal continuar treballant en aquesta línia positiva els 365 dies de l’any”.