L’entrega dels guardons ha tingut lloc aquest dimarts 19 de desembre a la Llotja de Reus.

La Llotja de Reus ha acollit aquest dimarts, 19 de desembre, l’entrega de premis dels guanyadors de la Ganxet Pintxo de Tardor 2023. L’acte ha comptat amb la presència del president de la corporació, Mario Basora; el director de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista; l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; els representants de Damm, Albert Vernet i Òscar Mas.

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora, ha expressat que “aquests guardons que entreguem avui són el resultat del treball i la dedicació dels 37 establiments participants en l’edició de tardor d’aquest 2023. Més enllà dels premis populars, els quals són triats pel públic assistent a la Ganxet Pintxo, ha estat una selecció complicada fruit de l’increment de la qualitat de les tapes amb productes de Km0. És per això que vull felicitar els restauradors per la gran feina i l’esforç que han dedicat per satisfer els clients que han gaudit de la ruta”.

“La ruta de tapes de Reus és una prova més de la intensa activitat de la ciutat i del seu gran poder d’atracció, amb l’assistència també de població del territori”, ha afirmat el president de la Cambra de Comerç de Reus.

Basora també ha fet valdre el vessant solidari de la Ganxet Pintxo. La col·laboració entre el Banc de Sang i Teixits de Tarragona i les Terres de l’Ebre i la Ganxet Pintxo de Tardor 2023 es va tancar amb un total de 369 donacions i 397 persones que van acudir a l’Hospital de Sant Joan durant la iniciativa conjunta els dies 7, 8 i 9 de novembre. Tots els que van donar sang van rebre dos vals bescanviables per dues tapes dels establiments participants en la iniciativa.

 

La relació d’establiments guanyadors de la Ganxet `Pintxo de Tardor 2023 ha estat:

 

  • Premi Maridatge Damm:Batticuore
  • Premi Gastronòmic: La Terrassa Gaudí
  • Premi Gastronomia Sostenible: Restaurant Buidasacs
  • Premi Sabor a tradició: Museu Vermut
  • Premi Popular: Grillats Reus BBQ
  • Premi Popular: Soho Mercat
  • Premi Popular:Buana
  • Premi Gremi de Forners: ADN Sistaré
  • Premi Ciutat de Reus:Restautant 158
  • Premi Alzheimer: Zero Gluten

 

La Ganxet Pintxo de Tardor 2023 és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.