La iniciativa ha comptat amb el suport de Mémora i Fundación Mémora, la Unió de Botiguer de Reus, l’Ajuntament i l’Arxiprestat de Reus i l’Associació de Concerts de la ciutat.

 

La Priorat de Sant Pere ha acollit aquest divendres, 20 d’octubre, el III Concert Solidari a benefici de l’Associació Swim for Ela.

L’objectiu de l’actuació ha estat recaptar fons per la investigació i acompanyament de malalts i famílies afectades per l’ELA. L’acte musical ha estat patrocinat per Mémora, amb l’organització de la Cambra de Comerç de Reus, Fundación Mémora, la Unió de Botiguers de Reus i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, l’Arxiprestat de Reus, l’Associació Swim for Ela i l’Associació de Concerts de Reus.

El concert solidari ha anat a càrrec de la Kreismusikshule de Berlín. Dirigida per Volker Hühne, la formació ha interpretat ‘Hänsel i Gretel’, de Humperdinck; i la ‘Simfonia nº9’, de Schubert.

L’actuació ha comptat, a més, amb la presència de la doctora Mònica Povedano, coordinadora de la Unitat Funcional de Malaltia de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge i investigadora principal del grup de recerca en Malalties Neurològiques i Neurogenètica de l’Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge.

Cal recordar que tots els ingressos dels imports de les entrades aniran destinats íntegrament a l’Associació Swim for Ela.  El concert també ha ofert altres sorpreses, com un sorteig de productes dels comerços associats a la Unió de Botiguers de Reus.