Aquest dimecres, 11 d’octubre, s’ha presentat a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus el III Concert Solidari a benefici de l’Associació Swim for Ela.

El concert solidari tindrà lloc el divendres 20 d’octubre, a les 20.30 hores, a la Prioral de Sant Pere. Anirà a càrrec de la Kreismusikshule de Berlín. Dirigida per Volker Hühne, la formació interpretarà ‘Hänsel i Gretel’, de Humperdinck; i la ‘Simfonia nº9’, de Schubert.

El preu de l’entrada per al concert és de 10€, els quals aniran destinats íntegrament a l’Associació Swim for Ela. Existeix també la possibilitat de participar en una Fila 0, mitjançant el compte corrent ES08 2100 0046 9902 0014 0252, o de realitzar un pagament amb targeta de crèdit el dia de l’actuació. El concert també oferirà d’altres sorpreses, com la participació en un sorteig de productes dels comerços associats a la Unió de Botiguers de Reus.

L’objectiu del concert és recaptar fons per la investigació i acompanyament de malalts i famílies afectades per l’ELA. El concert està patrocinat per Mémora, amb l’organització de la Cambra de Comerç de Reus, Mémora Fundación, la Unió de Botiguers de Reus i la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, l’Arxiprestat de Reus, l’Associació Swim for Ela i l’Associació de Concerts de Reus.

Javier Ríos, gerent de Mémora a Tarragona, ha expressat que “aquest tercer concert significa la consolidació de la iniciativa. Hem aconseguit que sigui un acte recurrent a favor de les entitats que necessiten el nostre suport”. Per la seva banda, Jaume Llosas, gerent i secretari general de la Cambra de Comerç de Reus ha afirmat “que es tracta d’un acte on el vessant solidari de la Cambra vol ser-hi present any rere any”.

Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica i Coneixement a l’Ajuntament de Reus, ha mostrat “el suport del consistori per aquesta bona causa, en una iniciativa que demostra, un cop més, les ganes de fer xarxa a la ciutat”. Merche Dalmau, presidenta de Swim for Ela, ha detallat que “fa dos anys que treballem de forma molt intensa i cal agrair el suport del teixit empresarial per donar visibilitat a la malaltia i recaptar fons”.

Per últim, Rosa Lucas, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus ha dit que “la Unió de Botiguers no és només una associació de comerços, sinó que també són sentiments i és per aquest motiu que ens unim a la causa”.