L’Ajuntament de Mont-roig del Camp es suma al projecte de la Federació de Polígons (FEPICAR) i de la Federació d’Entitats Comercials (FECOCAR) de la Cambra de Comerç de Reus amb l’objectiu de #FerXarxa amb dues realitats determinants per l’empresa i l’economia del #TerritoriCambraReus.

Aquest migdia l’alcalde del municipi, Fran Morancho, i el president de la Cambra, Jordi Just, han rubricat l’acord que determina la voluntat de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp d’identificar-se amb els objectius que persegueixen ambdues federacions, actuant de prescriptor de la finalitzat i l’objectiu que persegueixen.

L’adhesió de Mont-roig del Camp es suma a les que, de manera explícita, també van rubricar diversos mumiciopis de la Conca de Barberà. I queda pendent, a partir d’ara, la suma de nous municipis d’arreu del #TerritoriCambraReus a la iniciativa.