Aquest dimecres l’espai de la Llotja s’ha convertit en l’escenari de la Mostra de Grau Mitjà PPI-PTT Reus FP. Es tracta de la primera edició d’aquesta convocatòria que neix per la mateixa inquietud dels instituts de Reus de posar en valor la seva oferta en aquest àmbit educatiu. La voluntat de l’organització és realitzar aquesta mostra l’any en el qual la fira CAMINS D’FP no es FACI a Reus, com és el cas d’enguany atenent que es realitzarà a Tarragona. Cal recordar que la fira CAMINS D’FP es va iniciar a l’espai Llotja per posar en valor l’oferta global dels centres que imparteixen FP a Reus. Aquesta és una iniciativa que també compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus, del Consell de la Formació Professional de Reus i del Pla Educatiu d’Entorn de Reus.

 

Hi ha participat els Instituts Baix Camp, Domènech i Montaner, Gaudí, Horticultura i Jardineria, Josep Tapiró, el Col·legi Maria Rosa Molas, Mas Carandell, i com a centre convidat l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis.

 

La mostra s’ha cmplementat amb un programa d’activitats paral·lel com és la xerrada sobre “El paper de la dona en l’àmbit tecnològic i la indústria” a càrrec d’alumnes i professorat de l’INS Domènech i Montaner que es farà a les 11.30 h. I la xerrada “Els itineraris formatius de formació professional després de l’ESO” a càrrec de Meritxell Pujol, orientadora del SOAC del Pla Educatiu d’Entorn que es realitzarà a les 18 h. Ambdues activitats s’han desenvolupat a la sala d’actes.