La Cambra de Comerç ha decidit fer xarxa amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, l’AFANOC, per desenvolupar la seva tasca d’acompanyament i suport a la ciutat de Reus i a l’àmbit territorial de la corporació. El conveni, que s’ha rubricat a la seu institucional de la Cambra, suposa a la pràctica que l’AFANOC podrà disposar de l’espai que necessiti a l’edifici corporatiu per poder realitzar a Reus les seves activitats en favor dels malalts i les seves famílies.

En paral·lel, la Cambra difondrà entre les empreses i autònoms als quals representa a les comarques del Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta l’activitat que desenvolupa l’AFANOC amb l’objectiu de facilitar la seva divulgació. L’acord també determina que la CAMBRA es compromet a explicar, entre les seves empreses, les accions que desenvolupa l’AFANOC, fent especial èmfasi en aquelles campanyes en què sigui necessària l’aportació de les mateixes empreses per poder desenvolupar-les amb èxit.

Durant la signatura del conveni el President de la Cambra, Jordi Just, ha volgut posar en valor la tasca que realitza l’AFANOC i la importància que realitats “com la nostra corporació serveixin d’altaveu per explicar quina és la seva finalitat. Per aquest motiu pensem que és molt important que es pugui visualitzar l’activitat de l’associació de manera regular. I d’aquí la voluntat de cedir els espais de la Cambra quan, de manera puntual, sigui necessari dur a terme un acte de difusió a Reus”.

Al marge del President de la Cambra, l’acte de signatura del conveni ha comptat amb la rúbrica del delegat de l’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy, i amb la presència del coordinador de l’AFANOC, Jordi Rodríguez, i del secretari general de la Cambra, Josep Baiges.