El dimecres 22 de març l’espai Llotja de Reus serà l’escenari de la MOSTRA DE GRAU MITJÀ PFI-PTT REUS FP que permetrà conèixer tota l’oferta dels instituts i centres d’ensenyament que imparteixen aquesta tipologia de Formació Professional a Reus. Es tracta de la primera edició d’aquest certamen que es programarà periòdicament a la ciutat quan la fira itinerant CAMINS D’FP, que presenta tota l’oferta dels centres d’FP de la demarcació, no es faci a la ciutat de Reus, com succeeix aquest 2023.

Pocs dies abans de la presentació oficial de la Mostra, avui s’ha donat a conèixer el cartell d’aquesta. El tret més destacat és que la imatge la protagonitzen sis alumnes de l’Institut Baix Camp que cursen formacions vinculades a les branques administrativa, informàtica, comercial i sanitària. Són Guaman Manobanda, Daysi Montserrat, Killyan Pérez, Chaimae Zaaoub, Maria del Carmen García i David Alejando Munuera.

La voluntat de l’organització és que els protagonistes de cada cartell que es faci de la Mostra siguin alumnes dels diversos instituts i centres de Reus que imparteixen FP amb l’afany, també, de convertir-los en prescriptors de la convocatòria. En aquesta línia, des de l’organització s’ha programat a l’Institut Baix Camp un curs de Reels d’Instagram, per introduir-los en les possibilitats d’aquesta tipologia de difusió a la xarxa, que impartirà la consultora Tània Sala, de l’empresa Núvol Blanc, i que es realitzarà demà dijous.

La MOSTRA DE GRAU MITJÀ PFI-PPT D’FP REUS és una iniciativa dels instituts i centres de la ciutat       que imparteix Grau Mitjà i PFI-PPT d’FP sota el paraigua de la Cambra de Comerç de Reus i l’Ajuntament de Reus, i amb la col·laboració de la Fundació FP Empresa de la Cambra, el Consell de la Formació Professional de Reus i el Pla Educatiu d’Entorn.