Banco Santander, la Cambra de Comerç de Reus, la Cambra de Comerç de Tarragona i la Cambra de Comerç de Valls convoquen, en col·laboració amb la Cámara d’Eespaña i el diari La Vanguardia, la setena edició del Premi Pime de l’Any de Tarragona. L’objectiu d’aquest certamen és reconèixer la labor de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’acompliment de la seva labor quotidiana.

El termini de presentació de candidatures per al premi Pime de l’Any 2023 comença l’1 de març i es tancarà a les 20.00 hores del pròxim 14 d’abril.

A aquesta nova convocatòria poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros al tancament de l’exercici 2022 que tinguin la seu social a la província de Tarragona.

A més de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits en les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Pime Sostenible.

L’empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l’Any 2023 que es concedirà durant el primer trimestre de 2024. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seves respectives categories.

 

Com participar

Les empreses interessades hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que trobaran en les pàgines web de la Cambra de Reus, de la Cambra de Tarragona i de la Cambra de Valls, on també poden consultar les bases del concurs.

El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb especial atenció a l’ocupació indefinida; les accions de formació per als empleats; la internacionalització de l’empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles en els quals han participat.

 

7.440 pimes participants des de la creació del Premi

El Premi Pime de l’Any es consolida amb aquesta setena edició com el guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles. L’any passat, sisena edició del Premi, es van inscriure un total de 1.766 empreses de les 50 províncies i la Ciutat Autònoma de Ceuta, i va comptar amb la participació de 49 Cambres de Comerç territorials.

Des de 2017, any del seu llançament, ja són 7.436 pimes que han participat en aquest certamen.