Una delegació de la Cambra de Comerç de Reus s’ha reunit, aquest dimarts a Barcelona, amb el secretari general del Departament de Territori de la Generalitat, Joan Jaume. La trobada, la primera que es realitza amb el nou secretari d’ençà del seu nomenament, ha servit per traslladar les qüestions que centren l’atenció de la Cambra en l’àmbit de les infraestructures.

És el cas de les accions que es duen a terme, entre d’altres, pel desdoblament de la Nacional 420 i de la C14, la millora de la carretera de Cambrils i també la que uneix Montblanc amb Santa Coloma de Queralt, la futura estació central intermodal del Camp de Tarragona, l’aeroport de Reus, el Tram Camp o les línies del ferrocarril R14 i R15.

A la reunió, celebrada a la seu del Departament de Territori a la ciutat comtal, també hi han participat el coordinador de la comissió d’infraestructures, Miquel Domingo, i el secretari general de la corporació, Josep Baiges.