La xef i estilista gastronòmica Eva Hausmann ha estat l’encarregada d’iniciar el compte enrere de la Ganxet Pintxo de Primavera 2023 amb la màsterclas adreçada als establiments participants d’aquesta edició que arrencarà el proper mes de març. Aquest assessorament es va iniciar l’any passat, en motiu de l’edició de tardor, i la bona resposta dels establiments ha decidit a l’organització de convocar aquesta segona sessió.

Durant la seva intervenció, Haussman ha presentant diverses propostes per incorporar a les tapes amb voluntat de buscar l’originalitat, la innovació i, també, la fotogènia de les creacions gastronòmiques. En aquest sentit ha insistit molt en la necessitat de potenciar la comunicació digital i visual, a l’hora de generar creacions que captin l’atenció del potencial client pensant, també, en la difusió que de les mateixes es fa a través de les xarxes socials i que constitueix un dels principals elements de difusió de la ruta.

L’estilista gastronòmica també ha subratllat la importància d’utilitzar productes de proximitat i de temporada per l’elaboració de les tapes. Una proposta absolutament alineada amb l’objectiu que persegueix la Cambra de promocionar i potenciar els principals tresors agroalimentaris del territori.