El director general de l’IRTA, Josep Usall, serà l’encarregat d’inaugurar el cicle sobre el Canvi Climàtic 2023 que organitza la Cambra dins de la programació dels #DillunsLlotja. Usall intervindrà amb la ponència titulada “Transformem amb la recerca del sector agroalimentari, per fer front al canvi climàtic”.

La sessió es realitzarà el dilluns 20 de febrer a les 16.30 h a l’espai Llotja.

Amb la intervenció del director general de l’IRTA s’encetarà la tercera edició d’un cicle que ha servit per generar debat i reflexió al voltant de qüestions transcendents amb relació a la qüestió mediambiental i al seu impacte sobre el Canvi Climàtic.

D’altres convidats al cicle han estat el meteoròleg de TV3, Enric Agud, o la directora del servei meteorològic de Catalunya, Sarai Sarroca.

La inscripció al cicle és gratuïta i els interessats poden confirmar-la a l’adreça presidenciacambrareus@cambrareus.org.