El dimecres 1 de febrer, a les 13 h, la sala d’actes de la Cambra acollirà l’acte de lliurament de la segona edició dels Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus. Una convocatòria que organitzen, de manera conjunta, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç de Reus.

L’acte comptarà amb la presència de la Directora General d’Energia de la Generalitat, Assumpta Farran, que farà la intervenció titulada Cap a una transició energètica intel·ligent.

En total es lliuraran set guardons que volen reconèixer empreses, adherides al Pacte pel Medi Ambient de Reus, que s’han significat en el desenvolupament de les millors pràctiques mediambientals. Les empreses que concorren al premi presenten bones pràctiques ambientals, com a manifestació del seu compromís amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Al finalitzar l’acte es servirà el tradicional Vermut Cambra, amb dinar a peu dret, a l’espai de la Llotja.

Podeu formalitzar la vostra assistència a l’adrerça presidenciacambrareus@cambrareus.org.