La programació dels Vermuts Cambra, que de manera periòdica organitza la corporació per donar a conèixer diverses realitats del seu àmbit corporatiu, s’enriquirà el dijous 16 de febrer a les 13 h amb la sessió dedicada a la tasca que realitza la Càtedra de Dolor Infantil de la URV-FG.

La sessió comptarà amb les intervencions del Doctor Jordi Miró, director de la Càtedra, i d’Ana Martins, directora general a Espanya i Portugal de Grünenthal Pharma. Ambdós protagonitzaran la xerrada Dolor Crònic Infantil: una amenaça silent per a les empreses en el segle XXI. Per què a Reus i al Camp de Tarragona som diferents?

La Càtedra de Dolor Infantil URV-Fundació Grünenthal i el grup de recerca en dolor Algos és un equip multidisciplinari de professionals que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen dolor, especialment els nens i joves. Perquè millorar la qualitat de vida de nens i joves amb dolor crònic sí que és possible.

Podeu confirmar la vostra assistència a l’acte a l’adreça presidenciacambrareus@cambrareus.org.