La Llotja de Reus ha rebut aquest dijous la distinció pel tercer lloc obtingut en la convocatòria LA BONA GENT organitzada pel Diari de Tarragona i atorgada per votació popular. El president, el vicepresident i el secretari del patronat de la Llotja –Jordi Just, Isidre Guinjoan i Josep Baiges– van ser els encarregats de recollir un guardó que valora la trajectòria de la Llotja, la institució més antiga de Reus que té el seu origen en el privilegi que el rei Jaume II va atorgar a la ciutat, en 1309, per a realitzar el Mercat del dilluns.

Fa cinquanta anys la Llotja va actualitzar el seu funcionament i va inaugurar la nova sala de contractació de la Plaça Prim.

El 2022 va aconseguir ser la primera Llotja de Referència de Catalunya i la quarta de l’Estat espanyol pels productes que es cotitzen, amb especial esment a l’avellana, l’ametlla, la garrofa i els ous.

Els informadors i operadors de la Llotja no són únicament de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç (Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta) sinó que també se situen en la resta de la demarcació de Tarragona i a les comarques limítrofes d’Aragó i la Comunitat Valenciana.

Podeu recuperar la informació de la gala de lliurament de premis del Bona Gent a l’adreça https://www.diaridetarragona.com/tarragona/bona-gent/cuatro-alumnas-de-la-salle-de-reus-ganan-la-bona-gent-2022-GO13591263