La Cambra de Comerç abordarà el divendres 27 de gener, a les 9.30 h en sessió telemàtica, les qüestions derivades de l’aplicació del nou impost especial sobre els envasos de plàstic que fou aprovat per la Llei 7/2022 de residus i sols contaminants, que va entrar en vigor el passat 1 de gener d’enguany,

Durant la sessió s’analitzaran les qüestions més rellevants en àmbits com el marc legislatiu de l’impost, els conceptes bàsics del mateix, l’àmbit objectiu i fet imposable, les figures dels contribuents, elements clau de la gestió de l’0iumpoist i les principals obligacions que se’n deriven.

La sessió anirà a càrrec de Marta Torrents, advocada i representant duanera amb una àmplia experiència en el món de la fiscalitat empresarial.

Les inscripcions a la sessió poden formalitzar-se a l’adreça territori@cambrareus.org.