El dimecres 30 de novembre, a les 19 h, el teatre Fortuny de Reus serà l’escenari de la gala de lliurament dels Premis Cambra 2022 que, en aquesta ocasió, tindran caràcter monogràfic dedicat a la Innovació i Transformació Digital.

D’aquesta manera s’alinearan amb l’estratègia que segueix la corporació per afavorir la digitalització de les empreses i la introducció de les tecnologies de la informació i la comunicació a les seves organitzacions.

Finaltizat el termini de presentació de candidatures, el jurat avaluarà durant els propers dies els projectes de les empreses que s’han presentat a la convocatòria per emtre el seu veredicte.

Mentrestant les persones interessades en aconseguir la seva localitat per viure en directe la gala poden sol·licitar-la a l’adreça presidenciacambrareus@cambrareus.org .

La cerimònia de lliurament dels Premis Cambra Reus 2022 serà presidida pel Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos, i comptarà amb la intervenció del Director General de l’Entitat Pública Empresarial Red.es, Alberto Martínez Lacambra.

La gala que tindrà caràcter solidari amb l’objectiu de recaptar fons per fer possible el projecte “Rehabilitem l’Estel” per adequar cinc nous habitatges sostenibles i socialment justos a Reus.