Continuant amb la iniciativa creada l’any passat en motiu del 135è aniversari de la Cambra, el pròxim dissabte 19 de novembre, a les 20 h, la corporació impulsa de manera conjunta amb la Fundació Mémora el Concert Solidari. En aquesta ocasió, a més, s’incorpora a l’organització la Unió de Botiguers de Reus que ha articulat, a través dels establiments associats, la cessió d’una sèrie d’obsequis que seran sortejats durant l’acte.

El Concert comptarà amb l’actuació de la Coral de la URV que interpretarà, entre altres peces, la Freedom-suite de Duke Ellington.

La recaptació d’aquesta edició anirà destinada íntegrament a la Fundació Bara de Reus, i en concret al programa que desenvolupa a favor dels infants, adolescents i les seves famílies que presenten vulnerabilitat o risc d’exclusió social a la ciutat de Reus.

Us animem a participar d’aquesta activitat. Si no hi podeu assistir, també podeu contribuir a la Fila 0 amb donatius al CC ES77 2100 0010 3902 0081 9372. O bé per Bizum a donatius entitats amb el número 05329. El mateix dia del concert també es podran fer donacions amb targeta de crèdit/dèbit amb TPV.