La Cambra de Comerç organitza, el divendres, 25 de novembre de 9.30 a 10.45 h, una nova edició de les seves jornades informatives centrada, en aquesta ocasió, en el sector vitivinícola.

Aprofitant la presentació de la Xarxa EEN (Enterprise Europe Network) que anirà a càrrec del coordinador de la Comissió d’Internacionalització, Àngel Torija, del director gerent de la Cambra, Jaume Llosas, i de la responsable del departament d’internacionalització, Elena Andreu, l’advocada i representant duanera Marta Torrents conduirà una sessió pràctica sobre les claus jurídiques, fiscals, duaneres i logístiques necessàries en l’exportació de productes vitivinícoles.

Els assistents podran entendre i assimilar diversos conceptes del comerç internacional necessaris a l’hora d’exportar els productes vitivinícoles, centrant-se l’explicació en aspectes jurídics, fiscals, duaners i de logística.

Aquesta sessió és idònia perquè explicarem totes aquests claus fonamentals que articulen l’operativa d’exportació de productes vitivinícoles.

L’objectiu és garantir l’èxit de les empreses en la internacionalització i també aprendre a minimitzar riscos.

La sessió és telemàtica i per accedir a l’enllaç de connexió els interessats poden fer la seva inscripció a l’adreça internacional@cambrareus.org.