Compte enrere per la celebració dels Premis Cambra Reus 2022. El pròxim dimarts 15 de novembre finalitza el termini per presentar candidatures a una edició dels guardons que estarà dedicada, monogràficament, a la Innovació i Transformació Digital. D’aquesta manera s’alinearan amb l’estratègia que segueix la corporació per afavorir la digitalització de les empreses i la introducció de les tecnologies de la informació i la comunicació a les seves organitzacions.

Els guardons es lliuraran a la gala dels premis prevista pel dimecres 30 de novembre a les 19 h al Teatre Fortuny de Reus. La cerimònia serà presidida pel Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos, i comptarà amb la intervenció del Director General de l’Entitat Pública Empresarial Red.es, Alberto Martínez Lacambra. 

Una gala que tindrà caràcter solidari amb l’objectiu de recaptar fons per fer possible el projecte “Rehabilitem l’Estel” per adequar cinc nous habitatges sostenibles i socialment justos a Reus.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos les bases d’aquesta edicióBases Premis Cambra Reus 2022.

Per qualsevol dubte amb relació a la convocatòria, o per reservar la vostra localitat per la gala de lliurament, podeu adreçar-vos al correu electrònic presidenciacambrareus@cambrareus.org o bé al telèfon 977 338081.