La vintena edició de la ruta de tapes de Reus va arrencar oficialment el dijous 3 de novembre amb el tradicional acte d’inauguració que es va realitzar a la Llotja.

Un esdeveniment que van protagonitzar els integrants de la Colla Gegantera acompanyats dels populars Manotes, els nous gegants de l’entitat per riure i viure, que s’han finançat amb una campanya popular a la qual s’hi ha sumat la mateixa Ganxet Pintxo.

Durant l’acte es van lliurar els guardons que, a partir d’aquesta edició, concedirà la ruta a aquelles realitats que ajuden a fer ciutat. És el cas de la mateixa Colla Gegantera, l’emissora La Nova Ràdio amb motiu del seu quarantè aniversari, i el programa de Gestió Alimentària Responsable impulsat per l’Ajuntament de Reus i que enguany complex els deu anys d’existència havent esdevingut un referent a nivell nacional.

La difusió de la ruta es fa enguany de manera únicament virtual, havent suprimit la guia en paper. D’aquesta manera tots els interessats en conèixer l’oferta dels trenta-tres participants poden entrar a la web Gastronosfera.com on, a més, tindran geolocalitzats tots els establiments.

La ruta més solidària

Amb motiu d’aquesta edició de tardor, s’ha programat una nova campanya extraordinària de donació de sang al Banc de Sang de l’hospital de Sant Joan. Una campanya molt necessària atenent la situació de les reserves del Banc. L’horari per fer les donacions és dimarts i dijous en horari de matí i tarda, i el dimecres únicament en horari de matí. Podeu reservar la vostra hora a la web https://donarsang.gencat.cat/ca/

La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

En marxa les votacions del Premi Ganxet Llengua

Recordeu que estan obertes les votacions per triar el premi GANXET LLENGUA d’aquesta edició a l’establiment més sensible i compromès amb l’ús de la llengua catalana. Una iniciativa que impulsem conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística. Podeu votar en el següent formulari:

📌 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftLPqgGxC1QteSDZpFTnFgs5cBQANyjTHZMKtdLIcuGBE-tA/viewform?usp=sf_link