Coincidint amb la sessió inaugural del cicle sobre el Canvi Climàtic de la programació dels #DillunsLlotja, la Cambra ha volgut reconèixer la trajectòria del responsable de l’observatori meteorològic del Centre de Lectura, Jordi Bruno. Tot just poques hores abans de ser distingit com a soci d’honor de l’ateneu del carrer Major, la corporació ha volgut remarcar la trajectòria de Bruno que durant quaranta anys, de manera constant i rigorosa, ha tingut cura de prendre les dades de l’observatori, en un exemple de fidelitat i Compromís que s’ha de realçar.

Bruno ha rebut la distinció de la Cambra pocs minuts abans de l’inici de la conferència del meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio, Enric Agud, protagonista d’aquesta sessió que ha servit per inaugurar el cicle en la seva edició 2022-2023. Aquesta programació compta amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus.

La intervenció d’Agud l’han seguida en directe una quarantena d’alumnes del Centre d’Estudis Superiors de l’Aviació, convidats per la corporació, fruit de l’esperit de col·laboració de la Cambra d’obrir les seves activitats a diverses realitats ciutadanes.