Dins de la programació dels tallers de comerç que la Cambra organitza arreu del seu territori corporatiu, avui a Reus s’ha assolit la xifra màxima d’assistents. Cinquanta-dues persones han participat del taller que facilitava eines i estratègies per aprendre a enregistrar els vídeos per instagram. Una xifra realment elevada per un taller d’aquestes característiques.

El coordinador de la Comissió de Comerç de la Cambra, Pau Salvadó, l’èxit s’explica per l’encert en la tipologia de curs que s’ha programat, atenent l’interès que demostren els comerciants de promocionar els seus establiments a instagram. Però Salvadó també ha volgut valorar el fort arrelament de la programació dels tallers a l’hora d’entendre la magnitud de la inscripció. “És evident que la constància en la programació dels cursos, i el fet d’adaptar-nos a les necessitats reals dels comerciants, ajuda a l’hora de registrar xifres d’afluència tan elevades. Per tant, donem resposta concreta a les necessitats formatives d’un sector que agraeix jornades de formació com la que hem viscut avui. I que atenent el nivell del contingut i la resposta dels assistents, m’atreviria a qualificar d’històrica”.

El curs d’aquest dimarts ha estat conduït per la CEO de Núvol Blanc Comunicació, Tània Sala. I s’emmarca en la programació dels tallers de comerç d’aquest 2022 dels quals se’n faran en total una vintena en diversos municipis de les cinc comarques del territori corporatiu.