L’edició dels Premis Cambra Reus 2022 serà excepcional, ja que estaran dedicats, monogràficament, a la Innovació i Transformació Digital. D’aquesta manera s’alinearan amb l’estratègia que segueix la corporació per afavorir la digitalització de les empreses i la introducció de les tecnologies de la informació i la comunicació a les seves organitzacions.

La Cambra ofereix la possibilitat a les empreses interessades de presentar la seva candidatura per optar a un dels guardons que es lliurarà en la gala dels Premis prevista pel dimecres 30 de novembre a les 19 h a l’auditori Antoni Gaudí de Fira de Reus.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos les bases d’aquesta edicióBases Premis Cambra Reus 2022

Per qualsevol dubte amb relació a la convocatòria podeu adreçar-vos al correu electrònic presidenciacambrareus@cambrareus.org o bé al telèfon 977 338081.