La Cambra dona suport a la convocatòria conjunta de la Fundación Rosa Maria Vivar i la Fundació Pasqual Maragall que el dijous 20 d’octubre a les 19 h celebraran aquesta xerrada de sensibilització al Teatre Fortuny de Reus. Les inscripcions poden formalitzar-se a l’adreça socis@fpmaragall.org.

La conferència serà impartida per la Dra. Nina Gramunt, directora tècnica de l’Àrea Social i Divulgació de la Fundació Pasqual Maragall, i la Dra. Margalida Coll, professora titular de Psicobiologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En la xerrada es tractarà sobre prevenció i la Dra. Gramunt parlarà tant de prevenció primària, tot el que relaciona amb els hàbits de vida saludables,  com actuar quan el cervell ja mostra uns primers indicis de deteriorament, i tractem d’evitar o posposar l’aparició de la demència. Per la seva banda, la Dra. Coll aprofundirà sobre els diferents tipus de memòria, com es desenvolupen i canvien al llarg de la vida i com podem actuar per preservar la memòria i la salut cerebral.

Podeu ampliar la informació sobre la convocatòria en aquest enllaç https://frosamariavivar.org/conferencia-un-cervell-sa-per-tota-la-vida-com-prevenir-lalzheimer-des-de-la-infantesa/