La Cambra de Comerç de Reus disposarà, per primera vegada, del seu propi estand a la Fira agrícola, ramadera i industrial de Móra la Nova. Una iniciativa que vol servir per seguir actuant en la línia estratègica de l’actual equip gestor encapçalat per Jordi Just, el de fer xarxa territorial participant, de manera activa i visible, en els principals esdeveniments de promoció econòmica de l’àmbit de la corporació.

Precisament la Fira de Móra la Nova, per la seva tradició i arrelament (enguany arriba a l’edició número 190) esdevé un enclavament de referència per poder difondre l’activitat de la Cambra i, alhora, captar les necessitats de les empreses participants. L’estand de la corporació oferirà informació dels projectes que desenvolupa la corporació i, també, acostarà al visitant d’altres realitats pròpies com és el cas de la Llotja de Reus.

La Fira es desenvoluparà del 20 al 22 d’octubre al pavelló firal situat al Parc 26 d’octubre del municipi riberenc.

Podeu informar-vos de l’activitat firal de Móra la Nova a l’enllaç https://www.firamoralanova.cat/