La Cambra de Comerç de Reus ha estat l’escenari aquest dijous, 22 de setembre, de la roda de premsa de presentació del llibre Conversaciones con Antonio Pont. Escrit pel periodista Joan Antoni Domènech, està dedicat a la trajectòria personal, empresarial i associativa del president d’honor del Grup Borges.

Antoni Pont, ha explicat que el llibre neix de la proposta de Joan Antoni Domènech després d’una entrevista. “Amb vuitanta-vuit anys era una forma de complir les meves memòries i exposar tota la meva trajectòria”, ha exposat Pont. El president d’honor del Grup Borges ha detallat que ha intentat plasmar en el llibre “un missatge d’optimisme, esforç i treball per continuar avançant”.

Joan Antoni Domènech ha definit a Antoni Pont “com un gran comercial amb la força de l’optimisme per davant de tot”. Domènech ha destacat el seu vessant associatiu com “increïble”, posant d’exemples la creació de la Fundació Gresol, l’IMC o la recuperació del grup Rotary a Espanya.

Des del punt de vista empresarial Domènech fa valdre tres fets rellevants: “la conversió de Borges en al detall, ser pioners en l’exportació i l’èxit familiar amb més de cent vint-i-cinc anys d’història”. El periodista detalla que la tercera generació del grup Borges, de la qual forma part Pont, “és qui aconsegueix que sigui una marca referent a escala mundial”.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha remarcat “la importància del personatge del llibre des dels cinc anys” i “l’impacte de moltes de les seves històries”.

“Conversaciones con Antonio Pont” consta d’onze capítols al voltant de la seva persona. Els ingressos de la venda d’exemplars es donaran a la Fundació Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona.

La presentació pública del llibre es realitzarà el dimecres 28 de setembre a les 19 h a la sala d’actes de la Cambra.