El municipi d’Ascó ha estat l’escenari, aquest dimarts, del primer dels Tallers de Comerç Detallista que la Cambra ha organitzat per a després de l’estiu. L’edició 2022 d’aquest cicle de formacions es va iniciar el passat mes de juny amb les primeres sessions realitzades a Móra d’Ebre i Gandesa. I aquest setembre s’han reprès al municipi de la Ribera amb la sessió conduïda per la consultora Núria Ríos on ha desglossat els passos que cal donar per elaborar un Pla de Comunicació per difondre les prestacions de cada comerç.

Durant la sessió la responsable dels Tallers de Comerç de la Cambra, Gemma Vallverdú, ha lliurat a la regidora de comerç de l’Ajuntament d’Ascó, Carolina Baiges, el diploma que acredita la col·laboració del consistori a l’hora de fer possible aquesta nova edició dels tallers al municipi.

La resta de sessions dels Tallers de Comerç Detallista previstes pel mes de setembre són les següents:

19 de setembre. Falset (Priorat). Creació i edició de contingut de vídeo per a Instagram

20 de setembre. L’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Aprèn des de zero com treure el màxim partit a Instagram

21 de setembre. Mora d’Ebre (Ribera d’Ebre). Aprèn a fer vídeos creatius a Instagram i millora les vendes

28 de setembre. L’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Domina Instagram Reels i accelera el teu negoci

Les sessions són gratuïtes i també inclouen el dinar a peu dret que afavoreix el networking entre els participants.

Les inscripcions poden formalitzar-se a l’adreça empreses@cambrareus.org