La cuinera Eva Hausmann  ha estat l’encarregada de conduir la sessió introductòria de la Ganxet Pintxo Tardor 2022 que s’ha realitzat aquest dilluns a la sala d’actes de la Cambra. El gruix de restauradors participants a l’edició de tardor –la número vint d’ençà que es va crear l’operatiu ara fa onze anys– ha estat l’encarregada de presentar les noves tendències gastronòmiques als assistents.

La ruta es farà enguany del 3 al 13 de novembre i presentarà nombroses novetats que es presentaran durant les setmanes vinents. Pel dijous 6 d’octubre està prevista la sessió fotogràfica de les tapes participants que un any més se celebrarà al Mercat Central de Reus.

La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra, amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

Qui és Eva Hausmann?

Eva Hausmann és cuinera, estilista gastronòmica i assessora en tendències culinàries. Formada en cuina i pastisseria en la prestigiosa Escola d’Hostaleria Hofmann de Barcelona, és experta en desenvolupament de conceptes gastronòmics i assessora per a la indústria alimentària, Horecaretail i editorial. A més, és promotora de la filosofia SSF (Saludable – Sostenible – Feliç) i de la cuina i lifestyle mediterranis.

En la seva faceta de divulgació és ponent habitual en esdeveniments relacionats amb el sector, i ha publicat set llibres com a coautora o estilista gastronòmica. També desenvolupa una important labor formativa per a diferents empreses, i ha exercit com a directora gastronòmica de diversos espais, dissenyant i coordinat serveis d’àpats per a esdeveniments.

Com a gestora de continguts gastronòmics per a signatures de prestigi, desplega tot el potencial com a estilista gastro, entenent i transmetent la importància que la imatge té per a Horeca en l’actual món interconnectat de les xarxes socials.