La Delegada del Govern Central, Maria Eugènia Gay, ha visitat aquest matí la seu corporativa de la Cambra de Comerç de Reus en una trobada que s’emmarca en la voluntat de la corporació de contactar amb els responsables de les diverses administracions amb competències al territori. En el seu moment la Cambra ja es va reunir amb l’antecessora de Gay en el càrrec, la delegada Teresa Cunillera. Una trobada que, en aquella ocasió, es va realitzar de manera telemàtica atenent les restriccions derivades de la COVID.

Durant la reunió de treball, en la que també hi ha participat el subdelegat del Govern a Tarragona Joan Sabaté, el president de la Cambra, Jordi Just, ha traslladat a la delegada diverses qüestions estratègiques del seu territori i que són competència de l’administració central. És el cas de les infraestructures, amb especial atenció a la pretensió de la Cambra d’aconseguir el desdoblament de la Nacional 420; de la necessitat de promocionar l’aeroport de Reus, pocs dies abans de la participació del president d’Aena, Maurici Lucena, en el cicle Vermuts Cambra Reus; o qüestions energètiques amb la problemàtica del territori amb el debat que genera l’horitzó del tancament de les centrals productores d’energia nuclear i la transició energètica associada.

A la reunió també hi han participat representants de diverses empreses que formen part de la Comissió Agroalimentària de la Cambra que han explicat a la Delegada la realitat a casa nostra d’un dels sectors més importants del teixit productiu al qual representa la corporació. Precisament el president de la Cambra ha explicat a la Delegada la trajectòria de la Llotja que recentment ha aconseguit el reconeixement com a Llotja de Referència, i que enguany celebra el 50è aniversari de la seva creació.