Pocs dies després del seu nomenament com a nou Rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarès ha visitat aquest dimarts la corporació. Durant la visita el Rector ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb el President de la Cambra, Jordi Just, amb qui han compartit inquietuds i projectes al voltant de la universitat en l’inici d’una nova etapa per la Rovira i Virgili.

El President va lliurar al Rector, en record de la seva vista, la reproducció del pergamí signat pel Rei Jaume II atorgant a Reus, el 1309, el privilegi de fer el Mercat dels Dilluns. Una fita històrica que es considera l’inici de la projecció comercial de la ciutat sobre el seu ampli territori d’influència.

Cal recordar que la Cambra sempre ha tingut un paper molt actiu en la potenciació i difusió dels estudis universitaris al seu àmbit corporatiu, amb especial incidència a la creació de les Facultats de Medicina i Ciències de la Salut i de Ciències Econòmiques i Empresarials. A més la Cambra, en la figura del President Francesc Cabré, va ocupar la màxima responsabilitat al capdavant del Consell Social.