Un any més la Cambra acollirà la presentació, a les comarques de Tarragona, de la Memòria Econòmica de Tarragona 2021 que elabora el Consell General de Cambres de Catalunya. Es tracta d’una presentació itinerant que s’iniciarà el proper 1 de juliol a la Casa Llotja de Mar de Barcelona en un acte que presidirà el President de la Generalitat, Pere Aragonès.

A la Cambra de Reus la presentació es realitzarà el dimecres 6 de juliol a les 10h a la sala d’actes de l’edifici corporatiu. La sessió comptarà amb les intervencions de la Directora de la Memòria i economista del Gabinet d’Estudis de la Cambra de Comerç de Barcelona, Carme Poveda, i del Catedràtic Agustí Segarra, autor del monogràfic que inclou la Memòria d’enguany dedicat als Fons Next Generation. Un futur verd i digital. En el cas de l’article de Segarra el seu contingut estarà centrat en l’impacte dels Fons a la demarcació de Tarragona.

A les 9.30h es servirà el tradicional esmorzar de benvinguda a l’altell de la Llotja de Reus.

Podeu confirmar la vostra assistència a l’acte a l’adreça presidenciacambrareus@cambrareus.org