La Cambra continua amb la seva activitat d’informació i assessorament a les empreses per presentar el programa KIT DIGITAL d’ajudes a la digitalització per empreses i Pimes. En aquesta línia el dimarts 21 de juny a les 9.30h i en format telemàtic es realitzarà la presentació del KIT DIGITAL pel segon segment d’empreses, de 3 a 9 treballadors. Com és habitual en les sessions que realitza la Cambra, aquesta serà eminentment pràctica donant resposta a totes les consultes que tinguin les empreses sobre la manera com demanar l’ajut o com tramitar-lo.

Les inscripcions poden formalitzar-se a l’adreça territori@cambrareus.org

Més enllà de la sessió d’aquest dimarts els tècnics de la Cambra estan a disposició de les empreses per informar del programa amb un assessorament personalitzat per cada tipus d’empresa que es pot sol·licitar al telèfon de la Cambra 977 338080.

En l’enllaç inferior podreu descobrir el contingut de la convocatòria.

kit digital segona fase 3-9 treballadors